Исках да сложа елегантен финал на Карибски пирати. И аз мислех,

...
Исках да сложа елегантен финал на Карибски пирати. И аз мислех,
Коментари Харесай

Джони Деп: Готов съм да се разделя завинаги с Карибски пирати

„ Исках да сложа грациозен край на " Карибски пирати ". И аз мислех, че историята би трябвало да спре в един миг и да се постави край с добър звук. И планирах да продължа, до момента в който не пристигна време да спра ". Това каза 58-годишният Джони Деп в понеделник в следващия ден от свидетелските си показания в съда пред Феърфакс, Вирджиния. Той беше разпитан от юриста си за фотосите от последния филм от франчайза на " Дисни ". Деп описа, че е възнамерявал публично да завърши с присъединяване си във филмовата поредност, само че от филмовата компания са го изпреварили. 

Той показа, че е бил в потрес, откакто научил, че от „ Дисни “ стопират партньорството си с него единствено дни след обявата в пресата с изказванията на някогашната му брачна половинка, че е жертва на домашно принуждение. Актьорът играе в 6 кино лентата за емблематичния капитан Джак Спароу - рисков, само че обаятелен корсар, в който Джони Деп разпростра непоказвана до момента палитра от актьорските си умения.

„ Капитан Джак Спароу беше воин, който изградих от самото начало и беше нещо, в което вложих много…Работил съм по тези филми и съм дал доста от своите лични визии за облика, разговори, подиуми и смешки. Не разбрах напълно по какъв начин след тази дълга и много сполучлива връзка, изключително за „ Дисни “, внезапно станах отговорен. Без даже да се потвърди дали не съм почтен ", сподели Джони Деп.

„ Това беше нещо, което трябваше да нося със себе си. И просто не можех да допускам, че продължава по този начин, " добави артистът. В момента 6-ият следващ филм  за „ Карибски пирати “ е в режим на изчакване поради правосъдните каузи на Джони Деп и компрометираното му име.

Проклятието на карибските пирати на „ Дисни “

Доклад от 2018 година разказва „ тревожното държание “ на Джони Деп на снимачната площадка по време на фотосите на „ Карибски пирати “. Въпреки че артистът упреква филмовата компания за края на партньорските им отношения и в прибързано взимане на страна, The Hollywood Reporter разгласява следствие, в което разглежда проблемите на Деп по време на фотосите на петия филм от франчайза. Позовавайки се на източници, близки до продукцията, THR заяви, че Деп е проявявал " тревожно държание " и е ставал мотив за раздори измежду продуцентите заради неговото " изразено използуване с алкохол " и честите му закъснения.

Това е предиздвикало продуцента на кино лентата Джери Брукхаймър и шефа на продукцията на „ Дисни “ Шон Бейли да основат проект за деяние по отношение на Деп.

Бил е назначен специфичен екип пред дома, където Деп е бил отседнал по време на фотосите. Този екип е трябвало да следи по кое време артистът става, по кое време светва лампата и по кое време се готви да потегля за фотосите, до момента в който целият екип стои и го чака.

Джони Деп е нямал визия, че това се случва под носа му и, че е бил следен толкоз изкъсо.

„ Беше ясно, че колкото по-лоша е пресата, толкоз повече гадости се изливаха върху мен, толкоз повече истории за госпожа Хърд и нейната праведна позиция излизаха на яве “, сподели Деп.

Холивудската звезда загуби дело за клюка във Англия против издателя на английския таблоид The ​​Sun през ноември 2020 година поради заглавие от 2018 година, което го назова „ бияч на дами “. Тогава Хърд упрекна брачна половинка си във физическо принуждение, само че не назова категорично името му. Двамата реализираха извънсъдебно съглашение.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР